Logo een duurzaam thuis wit

Warmtepomp Genemuiden

Een warmtepomp in uw woning in Genemuiden?

Kies voor Een Duurzaam Thuis, uw lokale specialist

Op zoek naar een manier om uw huis zowel energiezuiniger als comfortabeler te maken? Overweeg een warmtepomp! Bij Een Duurzaam Thuis in Genemuiden gaan duurzaamheid en innovatie samen. Wij bieden advies, installatie en onderhoud van topmerken warmtepompen. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen van het gas af te komen en uw energiekosten te verlagen? Ontdek onze hoogwaardige warmtepompen en airconditioningsystemen voor een gezond binnenklimaat.

Warmtepomp Genemuiden

Gasvrij in Genemuiden met een all-electric warmtepomp

In Genemuiden kiezen steeds meer huiseigenaren voor all-electric warmtepompen om volledig gasvrij te wonen. Deze warmtepompen maken gebruik van elektriciteit om uw woning te verwarmen, wat niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook voordeliger, zeker als u uw eigen energie opwekt met zonnepanelen. Met onze all-electric warmtepompen kunt u uw gasverbruik elimineren en uw energierekening drastisch verlagen.

Tip: een all-electric warmtepomp geeft het beste rendement wanneer de woning goed geïsoleerd is en wordt verwarmd met vloerverwarming of convectoren. We adviseren graag over de te nemen stappen om uw woning in Genemuiden klaar te maken voor een all-electric waterpomp.

Hybride warmtepomp: de ideale tussenoplossing

Voor woningen in Genemuiden die nog niet volledig geschikt zijn om gasloos te verwarmen, biedt een hybride warmtepomp de perfecte tussenoplossing. Deze systemen combineren de efficiëntie van een warmtepomp met de betrouwbaarheid van uw bestaande cv-ketel. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van gasverbruik, meestal tussen de 50 en 70%. Het is een flexibele en kostenefficiënte manier om stap voor stap duurzamer te wonen.

Moderne airconditioning voor elk seizoen

Onze moderne airconditioningsystemen kunnen koelen als verwarmen. De ingebouwde warmtepomptechnologie zorgt voor een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door. Zonder ingrijpende verbouwingen kunt u snel uw energiekosten verlagen en uw wooncomfort verhogen. Bovendien zijn onze systemen uitbreidbaar met opties zoals luchtbevochtiging en -zuivering, voor een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Waarom kiezen voor Een Duurzaam Thuis in Genemuiden?

Bij Een Duurzaam Thuis werken we vanuit Hattemerbroek uitsluitend regionaal aan het verduurzamen van woningen met waterpompen. We zijn altijd in de buurt van Genemuiden en zeer goed bereikbaar. Zo kunnen we een snelle en persoonlijke service garanderen en besparen we op kosten voor u en onszelf. Met een no-nonsense mentaliteit gaan we voor efficiëntie en kwaliteit in producten, montage en communicatie.

Expertise en hoogwaardige producten

Onze ervaren monteurs installeren alleen de beste merken warmtepompen in Genemuiden, zoals Intergas, Samsung, Daikin en Mitsubishi Heavy Industries. We combineren vakkennis met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw installatie perfect op uw situatie en doelen is afgestemd. Na de installatie nemen we de tijd om u alles uit te leggen, zodat u het maximale uit uw warmtepomp haalt.

“Top bedrijf. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Wij zijn heel tevreden met de warmtepomp.” Martine (Google Review)

Warmtepomp Genemuiden Een Duurzaam Thuis
Warmtepomp Genemuiden Projecten

Projecten in de regio

Een bron-warmtepomp die gebruik maakt van aardwarmte, een warmtepompboiler die de omgevingslucht in de bijkeuken gebruikt om de boiler op te warmen; we hebben al vele innovatieve oplossingen met warmtepompen in de regio Genemuiden gerealiseerd. Bekijk onze referenties voor een indruk van de vele mogelijkheden.

Warmtepomp in Genemuiden: Doe de gratis bespaarcheck

Benieuwd wat u kunt besparen met een warmtepomp of airco in uw woning in Genemuiden? Doe dan de gratis online bespaarcheck. Nadat we uw situatie en wensen hebben geïnvesteerd komen we vlot met een offerte op maat, inclusief prognose van uw financiële voordeel. Liever direct contact? Bel of mail een van onze adviseurs voor deskundig advies op maat. Bij Een Duurzaam Thuis helpen we u graag op weg naar een duurzamer en comfortabeler thuis in Genemuiden.

Hoe werkt een waterpomp?

Video afspelen

Is mijn woning klaar voor een warmtepomp?

De belangrijkste aspecten

De woning is deels geïsoleerd (bij nieuwbouw is dit natuurlijk al zo). Denk aan dubbelglas, dak-, vloer-, of muurisolatie.

Er zijn voldoende radiatoren aanwezig en/of vloerverwarming.

Het is belangrijk om voldoende ruimte te hebben voor zowel de binnen- als buitenunit van de hybride warmtepomp.. Dit draagt bij aan een comfortabele omgeving zonder storende geluiden.

Belangrijke vraagstukken

Vanaf 2021 zijn er nieuwe geluidseisen van kracht voor warmtepompen met een buitenunit, zoals vastgelegd in het herziene Bouwbesluit. Deze eisen zijn van toepassing op zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. De geluidseisen hebben betrekking op het geluidsniveau aan de grens van het perceel. Gedurende de nacht mag dit geluidsniveau maximaal 40 dB zijn, terwijl het overdag beperkt moet blijven tot 45 dB.

Bij aanschaf van een warmtepomp voor een bestaande woning komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming via de landelijke ISDE-subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie). Het specifieke subsidiebedrag hangt af van het type warmtepomp dat je kiest.

De hoogte van het subsidiebedrag hangt af van het vermogen van de warmtepomp. Kortom een All-electric warmtepomp heeft een hogere subsidie als een hybride warmtepomp. Echter liggen de aanschafkosten van een All-electric warmtepomp aanmerkelijk hoger als een hybride warmtepomp.

Het aanvragen van de subsidie kan plaatsvinden als de warmtepomp geïnstalleerd is. Wij ondersteunen u waar nodig bij het aanvragen van de subsidie.

Klik hier voor informatie van de rijksoverheid

 • Hybride warmtepomp inclusief het plaatsen van een nieuwe Cv-ketel tussen de € 7.500,- en € 8.500,- na aftrek van subsidie (tussen woning, hoekwoning, twee-onder -een-kapwoning)
 • Hybride warmtepomp aangesloten op de bestaande Cv-ketel tussen de € 5.000,- en € 6.000,- na aftrek van subsidie (tussen woning, hoekwoning, twee-onder -een-kapwoning)
 • All-electric warmtepomp inclusief het plaatsen van een boilervat tussen de € 13.000,- en € 15.000,- na aftrek van subsidie (tussen woning, hoekwoning, twee-onder -een-kapwoning)

Het financieel rendement van een warmtepomp en daarmee de terugverdientijd van een warmtepomp hangt af van een aantal factoren.

 • Efficiëntie warmtepomp: hoe minder hard de warmtepomp hoeft te werken des te minder energie er verbruikt wordt. Een afgifte systeem, zoals vloerverwarming zorgt voor een goede efficiënte, echter draait een warmtepomp op radiatoren ook een prima rendement (ca. 20% lager als op vloerverwarming)
 • Initiële investering: hoe hoger de initiële investering ligt des te langer de terugverdientijd betreft. Vaak is een hybride warmtepomp sneller terugverdient, maar rendeert een All-electric warmtepomp op de lange termijn beter.
 • Kosten voor een kWh: een warmtepomp verbruikt stroom in plaats van gas. Daarom is interessant de warmtepomp van stroom te voorzien met behulp van zonnepanelen. Op jaarbasis bij een verbruik van 2500 kWh (hybride) scheelt dit al snel € 650,- Bij een All-elecric warmtepomp scheelt dit ongeveer € 1.300,- bij een verbruik van 5000 kWh. Bovenstaande gebaseerd op prijspeil juli 2023.

Ontvang gratis het geschatte bespaarbedrag in de mailbox

Toch liever snel contact? klik hier.

Wat onze klanten vertellen

In minder dan 3 dagen de installatie gedaan en een zeer tevreden eigenaar van deze mooie Viessman warmtepomp. Zeer tevreden over de uitleg, montage en service van dit bedrijf. Ze hebben kennis van zaken, werken netjes en zeer zorgvuldig. Ook de service mocht er wat zijn is uitstekend. Zekers een bedrijf dat ik zou adviseren mocht u een warmtepomp overwegen

  Marco Schoemaker

  Google review

  Jeroen en zijn collega Niels hebben onlangs bij ons binnen 3 dagen een all-electric warmtepomp geinstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over het adviesgesprek vooraf, het offertetraject en de installatie zelf. De warmtepomp kon al binnen enkele maanden na acceptatie van de offerte worden geplaatst, zodat we ruim voor het komende stookseizoen volledig van het gas af zijn. Tijdens de keurig verzorgde installatie was er alle ruimte voor overleg over de exacte plaatsing. Kortom: aanrader!

   Johan B

   Google review

   Een duurzaam thuis is een geweldige partner om je duurzaamheidsproject mee op te pakken en in te vullen. Integer, prettig en duidelijke communicatie met eigenaar Jeroen de Vente. En deskundige support van hem en zijn werknemers. Ik ben echt super tevreden over deze ondernemer, een echte aanbeveling voor wie zijn huis wil verduurzamen!

    Sandy Wartena

    Google review

    Zowel (hybride) warmtepomp en airco laten plaatsen. Zeer deskundig personeel. Wij zijn vol lof over een duurzaam thuis, fijne mensen die hun afspraken na komen. Wij zijn tevreden en raden hen dus ook zeker aan.

     Rudy Horst

     Google review

     Top bedrijf. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Wij zijn heel tevreden met de warmtepomp.

      Martine Kamphuis

      Google review

      nstallatie bedrijf met kennis van zaken. Na de kennismaken kwam de snel offerte en na acceptatie is de (hybride) warmtepomp snel geïnstalleerd. Er wordt vakkundig gewerkt en met je meegedacht. Bij ons was er nog een aanpassing in de meterkast nodig en ook dit hebben ze naar volle tevredenheid uitgevoerd. De wens was om voor het stookseizoen de pomp geïnstalleerd te hebben en dat is ruimschoots gelukt.

       Martijn & Janneke Bloem

       Google review

       Jeroen heeft bij ons thuis een warmtepompboiler vakkundig en netjes geplaatst en geïnstalleerd. We zijn erg tevreden over zijn service en kennis van zaken. Jeroen komt z'n afspraken na en is goed bereikbaar wanneer je nog vragen hebt. Wij zijn dik tevreden!

        G Haase

        Google review

        Een duurzaam thuis heeft bij ons in 2 dagen een hybride warmtepomp geplaatst. Komt de afspraken netjes na en werkt netjes. We zijn tevreden met de service en ik zal het ook zeker aanraden aan anderen.

         Thomas van Ieperen

         Google review

         Na het uitrekenen van onze waarde, een hele complete uitleg over hoe/wat de werkzaamheden zijn van een hybride warmtepomp. Vakkundig geplaatst.

          Karlijn van der Zouwen

          Google review

          Onlangs een hybride warmtepomp laten plaatsen. Uitstekende service en uitleg. Ben zeer tevreden met de pomp. Ben je opzoek naar een advies op maat dan ben je bij Jeroen aan het juiste adres.

           Ronald Bos

           Google review

           Jeroen is eerst bij ons thuis geweest voor een gesprek. En om te kijken hoe en waar de pomp het beste geplaatst kon worden. In 2 dagen is hij geplaatst. Ze werken netjes en goed door. Ook na een belletje met een vraag, kwam hij snel langs. Hij heeft hem iets anders afgesteld. Wij zijn heel tevreden.

            Ankie Poll

            Google review

            Wil je nog meer informatie?

            Klik hier voor een pagina vol met belangrijke informatie

            Liever direct contact met een adviseur?

            Klik hier voor onze contactgegevens